Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Klantenreviews

Haarverzorging

Conditioner
  • -20%
Klantenreviews

Haarverzorging

Conditioner
  • € 21,52 € 26,90
PROMO
-20% korting op alle vrouwelijke producten

Levering

  • € 21,52 € 26,90
Prix unitaire, hors frais
Voorradig
Beschrijving
De ontgiftende gel met zeemineralen is de belangrijke volgende stap voor een complete detox routine. Perfect na de reinigende scrub, deze gel ontwart het haar zonder het te verzwaren. Zeemineralen (zink, magnesium, ijzer, calcium en kalium) zijn essentieel voor het haar: ze herstellen de mineralen in de hoofdhuid en helpen de haarvezels te versterken. De formule is verrijkt met een 100% natuurlijk, verzachtend actief bestanddeel dat het haar gehydrateerd en zacht maakt.
Gebruiksadvies
De tweede stap van het detox ritueel, de Detangling Gel is ideaal na de Purifying Scrub. Aanbrengen op de hoofdhuid, lengten en uiteinden, emulgeren en uitspoelen.
Karakteristieken
Ingrediënten
AQUA/WATER/EAU, PROPANEDIOL, BRASSICAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINE, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, POLYQUATERNIUM-10, HYDROXYPROPYL GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, PHENOXYETHANOL, LACTIC ACID, FRAGRANCE (PARFUM), PPG-26-BUTETH-26, ISOPROPYL ALCOHOL, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, MARIS SAL/SEA SALT/SEL MARIN, ETHYLHEXYLGLYCERIN, DISODIUM EDTA, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, SODIUM ACETATE, SODIUM CHLORIDE, LIMONENE, SILICA
Inhoud
200 ML
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?