Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
TERRE DE MARS
Klantenreviews

009 Verlossingsmasker Biocellulose

Masker
  • Web Exclusief
Marque
TERRE DE MARS
Klantenreviews

009 Verlossingsmasker Biocellulose

Masker
  • € 9,50

Levering

  • € 9,50
Prix unitaire, hors frais
Voorradig
Beschrijving
Het masker Terre De Mars Redemption is gemaakt van bio-cellulose uit de uiterst fijne en delicate vezels van de kokosnoot. Zuiver, biologisch afbreekbaar en warmtegevoelig, sluit het de actieve bestanddelen in alvorens ze vrij te geven bij contact met de huid, zodat ze zo min mogelijk verdampen. Het tweede huideffect omhult de gezichtslijnen voor een optimale toepassing. Dit product wordt met trots in Frankrijk gemaakt. Dankzij de IntenseShot-verpakking behoudt elk ingrediënt zijn versheid en komt zijn werking tot uiting met behoud van al zijn eigenschappen.
Gebruiksadvies
Reinig en droog uw huid. Open het zakje, vouw het masker open en verwijder de eerste beschermfolie. Breng het aan rond de ogen en de mond. Verwijder de tweede beschermfolie en laat 15-20 minuten zitten. Verwijder het masker en masseer zachtjes het overtollige serum weg.
Karakteristieken
Ingrediënten
Aqua (eau), pentylene glycol, anthemis nobilis flower water**, glycerin, citric acid, caprylyl/capryl glucoside, benzyl alcohol, xantham gum, sodium hydroxide, aloe barbadensis leaf juice powder**, caffeine, parfum (fragrance), coffee arabica (coffee) seed extract, biosaccharide gum-1, lecithin, dehydroactic acid, glyceryl caprylate, sodium anisate, sodium levulinate. 99% du total des ingrédients sont d'origine naturelle **24% du total des ingrédients sont issus de l'agriculture biologique
Inhoud
10 GR
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?